Cazare Pensiunea Diamant din Ghimbav

Oferta de cazare la Pensiunea Diamant 3 stele din Ghimbav preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Diamant Ghimbav facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Ghimbav 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Diamant

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Diamant din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Diamant din Ghimbav judetul Brasov dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Fagarasului, Nr. 44 , Ghimbav, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Fagarasului, Nr. 44 , Ghimbav, judetul Brasov

Telefon mobil

0268-258.536

Fax

0268-258.419

Alte unitati de cazare din Ghimbav

 
Cazare la Pensiunea Casa Alba din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Casa Alba din Ghimbav judetul Brasov dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 ...
 
Cazare la Pensiunea Cipano din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Cipano din Ghimbav judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Diamant si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .