Cazare Pensiunea Casa Alba din Ghimbav

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Alba 3 stele din Ghimbav preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Alba Ghimbav facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Ghimbav 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Alba

Pensiunea Casa Alba Ghimbav

Capacitate unitate :18 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Alba din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Casa Alba din Ghimbav judetul Brasov dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 

Pensiunea Restaurant Casa Albă, situată la 3 km Braşov, vă oferă condiţii excelente de cazare în camere single, twin şi matrimoniale.

Restaurantul propriu, în care puteţi servi cele mai bune preparate româneşti şi internaţionale vă stă la dispoziţie pe întreaga durată a sejurului dumneavoastră.

În curtea interioară a pensiunii Casa Albă puteţi savura desertul sau o cafea, departe de zgomotul străzii.

Accesul la Internet este gratuit prin Wi Fi în toate spaţiile.

Parcarea este foarte uşor accesibilă din orice direcţie aţi veni şi este supravegheată video.

De la Restaurantul-Pensiune Casa Albă puteţi ajunge foarte uşor în centrul oraşului Braşov, pe o şosea de 4 benzi, cu trafic fluid şi lejer.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon fix

0268-258.193

Telefon mobil

(+4) 0744-347.767
(+4) 0740-888.868
(+4) 0722-347.767

Fax

(+4) 0268-258.193

Alte unitati de cazare din Ghimbav

 
Cazare la Pensiunea Cipano din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Cipano din Ghimbav judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Diamant din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Diamant din Ghimbav judetul Brasov dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Alba si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .