Cazare Pensiunea Cipano din Ghimbav

Oferta de cazare la Pensiunea Cipano 2 stele din Ghimbav preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Cipano Ghimbav facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Ghimbav 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Cipano

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Cipano din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Cipano din Ghimbav judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0368-429112

Fax

722606090

Alte unitati de cazare din Ghimbav

 
Cazare la Pensiunea Casa Alba din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Casa Alba din Ghimbav judetul Brasov dispune de 18 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

 ...
 
Cazare la Pensiunea Diamant din Ghimbav judetul Brasov. Pensiunea Diamant din Ghimbav judetul Brasov dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Cipano si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .