Cazare Pensiunea Casa Fiori din Bucuresti

Oferta de cazare la Pensiunea Casa Fiori 2 stele din Bucuresti preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Casa Fiori Bucuresti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Bucuresti 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Casa Fiori

Capacitate unitate :11 Camere (spatii ) cazare avand 22 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Casa Fiori din Bucuresti Sector 4 . Pensiunea Casa Fiori din Bucuresti Sector 4 dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Intr. Amara, Nr. 4Str. Intr. Amara, Nr. 4 Bucuresti Sector 4

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Intr. Amara, Nr. 4Str. Intr. Amara, Nr. 4 Bucuresti Sector 4

Telefon mobil

451 1506

Fax

451 1506

Alte unitati de cazare din Bucuresti

 
La Vila Maria este situată in Bucuresti, la 150 de m de Gara de Nord si la 5 km de centrul vechi. La Vila Maria oferă wi-fi gratuit si parcare gratuită. La 150 de metri exista un supermarket si...
 
Cazare la Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 . Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Arte din Bucuresti Sector 2 . Vila Arte din Bucuresti Sector 2 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila A+b din Bucuresti Sector 1 . Vila A+b din Bucuresti Sector 1 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.
 
Cazare la Vila Hanu' Berarilor din Bucuresti Sector 4 . Vila Hanu' Berarilor din Bucuresti Sector 4 dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Casa Fiori si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .