Cazare Vila A+b din Bucuresti

Oferta de cazare la Vila A+b 3 stele din Bucuresti preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila A+b Bucuresti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Bucuresti 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila A+b

Capacitate unitate :7 Camere (spatii ) cazare avand 13 locuri de cazare

Cazare la Vila A+b din Bucuresti Sector 1 . Vila A+b din Bucuresti Sector 1 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Intr. Unditei, Nr. 2Str. Intr. Unditei, Nr. 2 Bucuresti Sector 1

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Intr. Unditei, Nr. 2Str. Intr. Unditei, Nr. 2 Bucuresti Sector 1

Telefon mobil

021-233.08.92

Alte unitati de cazare din Bucuresti

 
La Vila Maria este situată in Bucuresti, la 150 de m de Gara de Nord si la 5 km de centrul vechi. La Vila Maria oferă wi-fi gratuit si parcare gratuită. La 150 de metri exista un supermarket si...
 
Cazare la Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 . Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Arte din Bucuresti Sector 2 . Vila Arte din Bucuresti Sector 2 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Cherie din Bucuresti Sector 4 . Vila Cherie din Bucuresti Sector 4 dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Gabriela din Bucuresti Sector 1 . Vila Casa Gabriela din Bucuresti Sector 1 dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 21 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila A+b si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .