Cazare Hotel Casa Victor din Bucuresti

Oferta de cazare la Hotel Casa Victor 3 stele din Bucuresti preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Casa Victor Bucuresti facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Bucuresti 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Casa Victor

Capacitate unitate :19 Camere (spatii ) cazare avand 35 locuri de cazare

Cazare la Hotel Casa Victor din Bucuresti Sector 1 . Hotel Casa Victor din Bucuresti Sector 1 dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 35 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

021-222.57.23

Fax

222.96.26

Alte unitati de cazare din Bucuresti

 
La Vila Maria este situată in Bucuresti, la 150 de m de Gara de Nord si la 5 km de centrul vechi. La Vila Maria oferă wi-fi gratuit si parcare gratuită. La 150 de metri exista un supermarket si...
 
Cazare la Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 . Vila Avehotel din Bucuresti Sector 1 dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Arte din Bucuresti Sector 2 . Vila Arte din Bucuresti Sector 2 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila A+b din Bucuresti Sector 1 . Vila A+b din Bucuresti Sector 1 dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.
 
Cazare la Vila Zorba din Bucuresti Sector 2 . Vila Zorba din Bucuresti Sector 2 dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Casa Victor si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .