Cazare Casa Serban din Vatra Dornei

Oferta de cazare la Casa Serban 3 stele din Vatra Dornei preturi tarife 2023. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Casa Serban Vatra Dornei facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2023 Revelion 2024 Paste 2024 .

Oferte cazare Vatra Dornei 2023

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Casa Serban

Casa Serban

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Alte unitati de cazare din Vatra Dornei

 
Vila Calimanel**** este situata in zona centrala a orasului Vatra Dornei,foarte aproape de parcul cu veverite,de cele trei partii si de bazele de tratament ale statiunii.Prin aceasta prezentare...
 
Cazare la Vila Iulia din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Iulia din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Franz Joseph din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Franz Joseph din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Class din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Class din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Caprioara din Vatra Dornei judetul Suceava. Vila Caprioara din Vatra Dornei judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.