Cazare Hotel ATHOS RMT din Cluj Napoca

Oferta de cazare la Hotel ATHOS RMT 4 stele din Cluj Napoca preturi tarife 2023. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel ATHOS RMT Cluj Napoca facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2023 Revelion 2024 Paste 2024 .

Oferte cazare Cluj Napoca 2023

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel ATHOS RMT

Capacitate unitate :25 Camere (spatii ) cazare avand 50 locuri de cazare

Deschis in vara anului 2016, hotelul Athos RMT dispune de 25 de camere printre care si un apartament prezidential. Cu un decor captivant camerele noastre va creaza un spatiu adecvat odihnei si rasfatului. Va invitam sa le descoperiti frumusetea caracteristica si sa va bucurati de serviciile personalizate ale hotelului gandite special pentru dumneavoastra. Hotelul Athos RMT ofera servicii precum parcare gratis, recepetie 24/24, seif gratis, WiFi, telefon, televizor prin cablu, sala de conferinta cu o capacitate 40 de personae, sala de fitness, restaurant cu capacitate de 80 de persoane. 

Hotelul se afla la doar 2,5 km de centrul Clujului si la 15 minute de aeroport. 

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Becas, Nr. 42 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Contact

Persoana contact

Sandor Alexandra

Adresa

Str. Becas, Nr. 42 , Cluj-Napoca, judetul Cluj

Telefon fix

0364 736 911

Telefon mobil

0740 435 386

Alte unitati de cazare din Cluj Napoca

 
Cazare la Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Eunicia din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Escala din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Confort din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alesiv din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 25 camere ( spatii ) cu un total de 44 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj. Vila Casa Alba din Cluj-Napoca judetul Cluj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.