Cazare Pensiunea Ferma Aldis din Calarasi

Oferta de cazare la Pensiunea Ferma Aldis 4 stele din Calarasi preturi tarife 2024. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Ferma Aldis Calarasi facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2024 Revelion 2025 Paste 2024 .

Oferte cazare Calarasi 2024

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Ferma Aldis

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Ferma Aldis din Calarasi judetul Calarasi. Pensiunea Ferma Aldis din Calarasi judetul Calarasi dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Ferma 4 Ias Mircea Voda , Calarasi, judetul Calarasi

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Ferma 4 Ias Mircea Voda , Calarasi, judetul Calarasi

Alte unitati de cazare din Calarasi

 
Cazare la Motel Poem din Calarasi judetul Calarasi. Motel Poem din Calarasi judetul Calarasi dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Motel Monica din Calarasi judetul Calarasi. Motel Monica din Calarasi judetul Calarasi dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 26 locuri.
 
Cazare la Motel Imperial Lux din Calarasi judetul Calarasi. Motel Imperial Lux din Calarasi judetul Calarasi dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Motel Albatros din Calarasi judetul Calarasi. Motel Albatros din Calarasi judetul Calarasi dispune de 78 camere ( spatii ) cu un total de 164 locuri.
 
Cazare la Hotel Baden din Calarasi judetul Calarasi. Hotel Baden din Calarasi judetul Calarasi dispune de 50 camere ( spatii ) cu un total de 100 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Ferma Aldis si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .