Cazare Camere Fulop Anna Maria din Sovata

Oferta de cazare la Camere Fulop Anna Maria 2 stele din Sovata preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Fulop Anna Maria Sovata facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Sovata 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Fulop Anna Maria

Capacitate unitate :4 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Camere Fulop Anna Maria din Sovata judetul Mures. Camere Fulop Anna Maria din Sovata judetul Mures dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Gera, Nr. 7a , Sovata, judetul Mures

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Gera, Nr. 7a , Sovata, judetul Mures

Alte unitati de cazare din Sovata

 
Cazare la Vila Vichi din Sovata judetul Mures. Vila Vichi din Sovata judetul Mures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Ursu din Sovata judetul Mures. Vila Ursu din Sovata judetul Mures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Vila Tarnava din Sovata judetul Mures. Vila Tarnava din Sovata judetul Mures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Sovata din Sovata judetul Mures. Vila Sovata din Sovata judetul Mures dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48 locuri.
 
Cazare la Vila Sas din Sovata judetul Mures. Vila Sas din Sovata judetul Mures dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Fulop Anna Maria si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .