Cazare Pensiunea Scorpion din Suceava

Oferta de cazare la Pensiunea Scorpion 3 stele din Suceava preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Scorpion Suceava facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Suceava 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Scorpion

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 23 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Scorpion din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Calea Unirii, Nr. 35 , Suceava, judetul Suceava

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Calea Unirii, Nr. 35 , Suceava, judetul Suceava

Telefon mobil

0330-401.784

Fax

0230-517.430

Alte unitati de cazare din Suceava

 
Cazare la Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava. Vila Magic Bucovina din Suceava judetul Suceava dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava. Vila Casa De Oaspeti din Suceava judetul Suceava dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava. Vila Casa Aristocrat din Suceava judetul Suceava dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Alice din Suceava judetul Suceava. Vila Alice din Suceava judetul Suceava dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Marc din Suceava judetul Suceava. Pensiunea Marc din Suceava judetul Suceava dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Scorpion si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .