Cazare Pensiunea Greenhouse din Sibiu

Oferta de cazare la Pensiunea Greenhouse 2 stele din Sibiu preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Greenhouse Sibiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Sibiu 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Greenhouse

Capacitate unitate :14 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Greenhouse din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Greenhouse din Sibiu judetul Sibiu dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Eduard Albert Bieltz, Nr. 67 , Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Eduard Albert Bieltz, Nr. 67 , Sibiu, judetul Sibiu

Telefon mobil

0723-01.07.17

Alte unitati de cazare din Sibiu

 
Cazare la Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu. Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 43 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Greenhouse si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .