Cazare Pensiunea Gasthof Sara din Sibiu

Oferta de cazare la Pensiunea Gasthof Sara 3 stele din Sibiu preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Gasthof Sara Sibiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Sibiu 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Gasthof Sara

Capacitate unitate :13 Camere (spatii ) cazare avand 28 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Gasthof Sara din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Gasthof Sara din Sibiu judetul Sibiu dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Calea Turnisorului, Nr. 139 , Sibiu, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Calea Turnisorului, Nr. 139 , Sibiu, judetul Sibiu

Telefon mobil

0265-229.452

Fax

0269-230.677

Alte unitati de cazare din Sibiu

 
Cazare la Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu. Vila Villa Astoria - Sf. Mina Hotel din Sibiu judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 32 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Weidner din Sibiu judetul Sibiu dispune de 23 camere ( spatii ) cu un total de 43 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu. Vila Casa Cristina din Sibiu judetul Sibiu dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Maria din Sibiu judetul Sibiu dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu. Pensiunea Corina 1 din Sibiu judetul Sibiu dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Gasthof Sara si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .