Cazare Pensiunea Relax-cafe din Ramnicu Valcea

Oferta de cazare la Pensiunea Relax-cafe 3 stele din Ramnicu Valcea preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Relax-cafe Ramnicu Valcea facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Ramnicu Valcea 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Relax-cafe

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 12 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Relax-cafe din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Pensiunea Relax-cafe din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 43 , Ramnicu Valcea, judetul Valcea

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bd. Tudor Vladimirescu, Nr. 43 , Ramnicu Valcea, judetul Valcea

Telefon mobil

0748-299.636

Alte unitati de cazare din Ramnicu Valcea

 
Cazare la Vila Boierului din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Vila Boierului din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Insula Pescarilor din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Insula Pescarilor din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48...
 
Cazare la Popas Turistic Ostroveni din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Ostroveni din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 56 camere ( spatii ) cu un total de 151 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Pensiunea Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Relax-cafe si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .