Cazare Hotel Miraj din Ramnicu Valcea

Oferta de cazare la Hotel Miraj 3 stele din Ramnicu Valcea preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Miraj Ramnicu Valcea facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Ramnicu Valcea 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Miraj

Capacitate unitate :26 Camere (spatii ) cazare avand 49 locuri de cazare

Cazare la Hotel Miraj din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Hotel Miraj din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 26 camere ( spatii ) cu un total de 49 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Aleea Castanilor, Nr. 3c , Ramnicu Valcea, judetul Valcea

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Aleea Castanilor, Nr. 3c , Ramnicu Valcea, judetul Valcea

Alte unitati de cazare din Ramnicu Valcea

 
Cazare la Vila Boierului din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Vila Boierului din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Insula Pescarilor din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Insula Pescarilor din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48...
 
Cazare la Popas Turistic Ostroveni din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Ostroveni din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 56 camere ( spatii ) cu un total de 151 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Pensiunea Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Miraj si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .