Cazare Hotel Castel din Ramnicu Valcea

Oferta de cazare la Hotel Castel 3 stele din Ramnicu Valcea preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Hotel Castel Ramnicu Valcea facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Ramnicu Valcea 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Hotel Castel

Capacitate unitate :22 Camere (spatii ) cazare avand 37 locuri de cazare

Cazare la Hotel Castel din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Hotel Castel din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 22 camere ( spatii ) cu un total de 37 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. General Praporgescu, Nr. 26 , Ramnicu Valcea, judetul Valcea

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. General Praporgescu, Nr. 26 , Ramnicu Valcea, judetul Valcea

Telefon mobil

0250-730.003

Alte unitati de cazare din Ramnicu Valcea

 
Cazare la Vila Boierului din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Vila Boierului din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Popas Turistic Insula Pescarilor din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Insula Pescarilor din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 24 camere ( spatii ) cu un total de 48...
 
Cazare la Popas Turistic Ostroveni din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Popas Turistic Ostroveni din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 56 camere ( spatii ) cu un total de 151 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea. Pensiunea Denisa din Ramnicu Valcea judetul Valcea dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Hotel Castel si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .