Cazare Vila Brad din Predeal

Oferta de cazare la Vila Brad 2 stele din Predeal preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Brad Predeal facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Predeal 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Brad

Capacitate unitate :9 Camere (spatii ) cazare avand 19 locuri de cazare

Cazare la Vila Brad din Predeal judetul Brasov. Vila Brad din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 19 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Revendica unitate cazare

Contact

Telefon mobil

0268-457.099

Fax

0722 940 105

Alte unitati de cazare din Predeal

 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov. Vila Caprioara din Predeal judetul Brasov dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov. Vila Edelweiss din Predeal judetul Brasov dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.
 
Cazare la Vila Darius din Predeal judetul Brasov. Vila Darius din Predeal judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Daniela din Predeal judetul Brasov. Vila Daniela din Predeal judetul Brasov dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Brad si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .