Cazare Vila Armina din Poplaca

Oferta de cazare la Vila Armina 3 stele din Poplaca preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Armina Poplaca facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Poplaca 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Armina

Capacitate unitate :7 Camere (spatii ) cazare avand 13 locuri de cazare

Cazare la Vila Armina din Poplaca judetul Sibiu. Vila Armina din Poplaca judetul Sibiu dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 13 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Zona Platos , Poplaca, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Zona Platos , Poplaca, judetul Sibiu

Alte unitati de cazare din Poplaca

 
Cazare la Vila Paltinis I din Poplaca judetul Sibiu. Vila Paltinis I din Poplaca judetul Sibiu dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Stefana din Poplaca judetul Sibiu. Vila Stefana din Poplaca judetul Sibiu dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Romantic 1 din Poplaca Poplaca judetul Sibiu. Vila Romantic 1 din Poplaca Poplaca judetul Sibiu dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Romantic din Poplaca Poplaca judetul Sibiu. Vila Romantic din Poplaca Poplaca judetul Sibiu dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Vila Edelweiss din Poplaca Poplaca judetul Sibiu. Vila Edelweiss din Poplaca Poplaca judetul Sibiu dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Armina si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .