Cazare Camere Batraneanu 1 din Eforie

Oferta de cazare la Camere Batraneanu 1 1 stea din Eforie preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Batraneanu 1 Eforie facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Eforie 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Batraneanu 1

Capacitate unitate :3 Camere (spatii ) cazare avand 9 locuri de cazare

Cazare la Camere Batraneanu 1 din Eforie judetul Constanta. Camere Batraneanu 1 din Eforie judetul Constanta dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 9 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Mihai Viteazu, Nr 23 , Eforie, judetul Constanta

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Mihai Viteazu, Nr 23 , Eforie, judetul Constanta

Alte unitati de cazare din Eforie

 
Cazare la Vila Steaua De Mare din Eforie judetul Constanta. Vila Steaua De Mare din Eforie judetul Constanta dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Yza din Eforie judetul Constanta. Vila Yza din Eforie judetul Constanta dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.
 
Cazare la Vila Sunny din Eforie judetul Constanta. Vila Sunny din Eforie judetul Constanta dispune de 17 camere ( spatii ) cu un total de 34 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Casa Ana din Eforie judetul Constanta. Pensiunea Casa Ana din Eforie judetul Constanta dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 33 locuri.
 
Cazare la Hotel Ovicris Selena din Eforie judetul Constanta. Hotel Ovicris Selena din Eforie judetul Constanta dispune de 199 camere ( spatii ) cu un total de 398 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Batraneanu 1 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .