Cazare Popas Turistic Castru Roman din Bumbesti Jiu

Oferta de cazare la Popas Turistic Castru Roman 2 stele din Bumbesti Jiu preturi tarife 2022. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Popas Turistic Castru Roman Bumbesti Jiu facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2022 Revelion 2023 Paste 2023 .

Oferte cazare Bumbesti Jiu 2022

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Popas Turistic Castru Roman

Capacitate unitate :10 Camere (spatii ) cazare avand 23 locuri de cazare

Cazare la Popas Turistic Castru Roman din Bumbesti-Jiu judetul Gorj. Popas Turistic Castru Roman din Bumbesti-Jiu judetul Gorj dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 23 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Dn 66 Targu Jiu - Petrosani, Jud. Gorj , Bumbesti-Jiu, judetul Gorj

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Dn 66 Targu Jiu - Petrosani, Jud. Gorj , Bumbesti-Jiu, judetul Gorj

Telefon mobil

744524421

Alte unitati de cazare din Bumbesti Jiu

 
Cazare la Motel Europa din Bumbesti-Jiu judetul Gorj. Motel Europa din Bumbesti-Jiu judetul Gorj dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 18 locuri.
 
Cazare la Motel Lainici din Bumbesti-Jiu judetul Gorj. Motel Lainici din Bumbesti-Jiu judetul Gorj dispune de 19 camere ( spatii ) cu un total de 50 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Popas Turistic Castru Roman si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .