Cazare Vila Casa Fabrizius Villa Astoria din Brasov

Oferta de cazare la Vila Casa Fabrizius Villa Astoria 3 stele din Brasov preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Casa Fabrizius Villa Astoria Brasov facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Brasov 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Casa Fabrizius Villa Astoria

Capacitate unitate :6 Camere (spatii ) cazare avand 14 locuri de cazare

Cazare la Vila Casa Fabrizius Villa Astoria din Brasov judetul Brasov. Vila Casa Fabrizius Villa Astoria din Brasov judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Piata Sfatului, Nr. 6, Parter, , Brasov, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Piata Sfatului, Nr. 6, Parter, , Brasov, judetul Brasov

Alte unitati de cazare din Brasov

 
Cazare la Vila Twins Aparthotel din Brasov judetul Brasov. Vila Twins Aparthotel din Brasov judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Chambers' N Charm din Brasov judetul Brasov. Vila Chambers' N Charm din Brasov judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.
 
Cazare la Vila Dirste din Brasov judetul Brasov. Vila Dirste din Brasov judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Montana din Brasov judetul Brasov. Pensiunea Montana din Brasov judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Memo din Brasov judetul Brasov. Pensiunea Memo din Brasov judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Casa Fabrizius Villa Astoria si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .