Cazare Pensiunea Laura din Brasov

Oferta de cazare la Pensiunea Laura 3 stele din Brasov preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Laura Brasov facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Brasov 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Laura

Capacitate unitate :11 Camere (spatii ) cazare avand 28 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Laura din Brasov judetul Brasov. Pensiunea Laura din Brasov judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Lacurilor, Nr. 33c , Brasov, judetul Brasov

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Lacurilor, Nr. 33c , Brasov, judetul Brasov

Telefon mobil

0268-336.362

Fax

0268-336.362

Alte unitati de cazare din Brasov

 
Cazare la Vila Twins Aparthotel din Brasov judetul Brasov. Vila Twins Aparthotel din Brasov judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Vila Casa Fabrizius Villa Astoria din Brasov judetul Brasov. Vila Casa Fabrizius Villa Astoria din Brasov judetul Brasov dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Chambers' N Charm din Brasov judetul Brasov. Vila Chambers' N Charm din Brasov judetul Brasov dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.
 
Cazare la Vila Dirste din Brasov judetul Brasov. Vila Dirste din Brasov judetul Brasov dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Memo din Brasov judetul Brasov. Pensiunea Memo din Brasov judetul Brasov dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Laura si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .