Cazare Vila Vila Nr.2 din Bazna

Oferta de cazare la Vila Vila Nr.2 2 stele din Bazna preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Vila Vila Nr.2 Bazna facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Bazna 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Vila Vila Nr.2

Capacitate unitate :35 Camere (spatii ) cazare avand 70 locuri de cazare

Cazare la Vila Vila Nr.2 din Bazna judetul Sibiu. Vila Vila Nr.2 din Bazna judetul Sibiu dispune de 35 camere ( spatii ) cu un total de 70 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Bazna Bai , Bazna, judetul Sibiu

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Bazna Bai , Bazna, judetul Sibiu

Telefon mobil

0269-822.813

Alte unitati de cazare din Bazna

 
Cazare la Vila Vila Nr 15 din Bazna judetul Sibiu. Vila Vila Nr 15 din Bazna judetul Sibiu dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila Vila 15 din Bazna Bazna judetul Sibiu. Vila Vila 15 din Bazna Bazna judetul Sibiu dispune de 11 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Vila 4 din Bazna Bazna judetul Sibiu. Pensiunea Vila 4 din Bazna Bazna judetul Sibiu dispune de 12 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Mariana din Bazna judetul Sibiu. Pensiunea Mariana din Bazna judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Kailis din Bazna Bazna judetul Sibiu. Pensiunea Kailis din Bazna Bazna judetul Sibiu dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 24 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Vila Vila Nr.2 si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .