Cazare Camere Danciu din Baia Mare

Oferta de cazare la Camere Danciu 2 stele din Baia Mare preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Danciu Baia Mare facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Baia Mare 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Danciu

Capacitate unitate :14 Camere (spatii ) cazare avand 28 locuri de cazare

Cazare la Camere Danciu din Baia Mare judetul Maramures. Camere Danciu din Baia Mare judetul Maramures dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 28 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Victoriei, Nr. 38 , Baia Mare, judetul Maramures

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Victoriei, Nr. 38 , Baia Mare, judetul Maramures

Telefon mobil

0742-637560

Alte unitati de cazare din Baia Mare

 
Cazare la Pensiunea Ovidiu din Baia Mare judetul Maramures. Pensiunea Ovidiu din Baia Mare judetul Maramures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Marioara din Baia Mare judetul Maramures. Pensiunea Marioara din Baia Mare judetul Maramures dispune de 3 camere ( spatii ) cu un total de 7 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Fontana Ii din Baia Mare judetul Maramures. Pensiunea La Fontana Ii din Baia Mare judetul Maramures dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Pensiunea La Fontana din Baia Mare judetul Maramures. Pensiunea La Fontana din Baia Mare judetul Maramures dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 25 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Iona din Baia Mare judetul Maramures. Pensiunea Iona din Baia Mare judetul Maramures dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 17 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Danciu si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .