Cazare Pensiunea Tosca din Bacau

Oferta de cazare la Pensiunea Tosca 3 stele din Bacau preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Tosca Bacau facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Bacau 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Tosca

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 29 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Cuza Voda Nr 4 , Bacau, judetul Bacau

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Cuza Voda Nr 4 , Bacau, judetul Bacau

Alte unitati de cazare din Bacau

 
Cazare la Vila Corola din Bacau judetul Bacau. Vila Corola din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau. Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Elite din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Elite din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ellero din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Ellero din Bacau judetul Bacau dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Soferul Norocos din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Soferul Norocos din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 31 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Tosca si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .