Cazare Pensiunea Excelsior A din Bacau

Oferta de cazare la Pensiunea Excelsior A 3 stele din Bacau preturi tarife 2018. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Excelsior A Bacau facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2018 Revelion 2019 Paste 2018 .

Oferte cazare Bacau 2018

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Excelsior A

Capacitate unitate :1 Camere (spatii ) cazare avand 4 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Excelsior A din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Excelsior A din Bacau judetul Bacau dispune de 1 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str Toamnei, Nr 31 , Bacau, judetul Bacau

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str Toamnei, Nr 31 , Bacau, judetul Bacau

Telefon mobil

0234-589.377

Fax

0234-589.377

Alte unitati de cazare din Bacau

 
Cazare la Vila Corola din Bacau judetul Bacau. Vila Corola din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau. Vila George Apostu din Bacau judetul Bacau dispune de 9 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Tosca din Bacau judetul Bacau dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 29 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Elite din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Elite din Bacau judetul Bacau dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Ellero din Bacau judetul Bacau. Pensiunea Ellero din Bacau judetul Bacau dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Excelsior A si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .