Cazare Camere Madalina din Băile Govora

Oferta de cazare la Camere Madalina 1 stea din Băile Govora preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Camere Madalina Băile Govora facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Băile Govora 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Camere Madalina

Capacitate unitate :5 Camere (spatii ) cazare avand 10 locuri de cazare

Cazare la Camere Madalina din Baile Govora judetul Valcea. Camere Madalina din Baile Govora judetul Valcea dispune de 5 camere ( spatii ) cu un total de 10 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 47 , Baile Govora, judetul Valcea

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 47 , Baile Govora, judetul Valcea

Alte unitati de cazare din Băile Govora

 
Cazare la Vila Lili din Baile Govora judetul Valcea. Vila Lili din Baile Govora judetul Valcea dispune de 7 camere ( spatii ) cu un total de 14 locuri.
 
Cazare la Vila Frasin din Baile Govora judetul Valcea. Vila Frasin din Baile Govora judetul Valcea dispune de 2 camere ( spatii ) cu un total de 4 locuri.
 
Cazare la Vila Crizantema din Baile Govora judetul Valcea. Vila Crizantema din Baile Govora judetul Valcea dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Vila Crinul din Baile Govora judetul Valcea. Vila Crinul din Baile Govora judetul Valcea dispune de 6 camere ( spatii ) cu un total de 12 locuri.
 
Cazare la Vila Iris din Baile Govora judetul Valcea. Vila Iris din Baile Govora judetul Valcea dispune de 4 camere ( spatii ) cu un total de 8 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Camere Madalina si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .