Cazare Pensiunea Belanco din Arad

Oferta de cazare la Pensiunea Belanco 3 stele din Arad preturi tarife 2020. Informatii adresa telefon harta localizare review poze rezervare cazare online. Pensiunea Belanco Arad facilitati tarife facilitati oferte speciale de Craciun 2019 Revelion 2020 Paste 2020 .

Oferte cazare Arad 2020

Nota Unitate

0
Nici un vot inca

Pensiunea Belanco

Capacitate unitate :15 Camere (spatii ) cazare avand 30 locuri de cazare

Cazare la Pensiunea Belanco din Arad judetul Arad. Pensiunea Belanco din Arad judetul Arad dispune de 15 camere ( spatii ) cu un total de 30 locuri.

Facilitati unitate cazare:
Facilitati camere:

Adresa

Str. Cocorilor Nr. 36. , Arad, judetul Arad

Revendica unitate cazare

Contact

Adresa

Str. Cocorilor Nr. 36. , Arad, judetul Arad

Telefon mobil

745543918

Alte unitati de cazare din Arad

 
Cazare la Vila Cristian din Arad judetul Arad. Vila Cristian din Arad judetul Arad dispune de 10 camere ( spatii ) cu un total de 22 locuri.
 
Cazare la Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad. Vila Centrul De Vizitare Ceala din Arad judetul Arad dispune de 14 camere ( spatii ) cu un total de 36 locuri.
 
Cazare la Vila Paradis din Arad judetul Arad. Vila Paradis din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 16 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Miorita din Arad judetul Arad. Pensiunea Miorita din Arad judetul Arad dispune de 8 camere ( spatii ) cu un total de 20 locuri.
 
Cazare la Pensiunea Milly din Arad judetul Arad. Pensiunea Milly din Arad judetul Arad dispune de 13 camere ( spatii ) cu un total de 27 locuri.
 

Daca esti proprietarul sau reprezentantul unitatii de cazare Pensiunea Belanco si vrei sa iti acualizezi datele,localizarea pe harta , preturile ( tarifele), sau vrei sa adaugi oferte creaza-ti un cont pe site si revendica-ti unitatea de cazare.Poti sa dai si un like pe facebook pentru o promovare mai buna

 

apoi foloseste pagina de contact pentru a lua legatura cu noi pentru a adauga oferte gratuit .